Kdo bi si mislil, da bom nekoč svoji prvi “šefici” v družbi Outfit7 Vanji Flis pisal priporočilo na njeni samostojni poti. Že to, da berete moje misli, kaže na to, da je bila Vanja super “šefica” in da jo globoko spoštujem.

Vanja ni bila le kadrovska direktorica družbe Outfit7, s podjetjem je rasla in v tem procesu postala desna roka ustanoviteljev glede ključnega področja vsakega podjetja – upravljanja človeških virov. V vsej širini kadrovskega oddelka je prepletala različne naloge, procese in znanja, sam pa sem vedno cenil njeno razumevanje in spoštovanje temelja tistega, kar je naredilo Outfit7 izjemno in posebno – kulture podjetja.

Vanja je gotovo oseba, ki je poleg ustanoviteljev, poznala zgodbe rasti, izobraževanja in kadrovanja družbe Outfit7 in zato verjamem, da zna s svojim znanjem psihologinje, ki je soustvarjala mednarodno uspešno zgodbo v praksi, doprinesti nova videnja, nova znanja in nove poglede tudi v vaših zgodbah.

Ker jo poznam kot pozitivno osebo, sem prepričan, da si želi pomagati tudi vam, da so v vašem življenju in podjetju ustvarjate najboljše ekipe, ki bodo dosegale globalne razsežnosti.

Žiga Vavpotič, soustanovitelj Zavoda Ypsilon, pobudnik projekta Simbioza in predsednik uprave družbe Outfit7